Allround glasservice in Barendrecht

Schade aan de beglazing van uw bedrijfspand of woning kan onveilige situaties opleveren. U kunt zich lelijk bezeren en snijden door uitstekend glas. Daarnaast zorgt een kapotte ruit ervoor dat inbrekers een kans krijgen om eenvoudig uw huis of winkel binnen te komen. Tevens leveren glassoorten een groot stuk van de isolatie van uw woning of bedrijfspand. Bij schade valt deze isolatie weg. Daarnaast is schade aan uw glas een ontsiering van uw pand. In Barendrecht en omgeving biedt Glaspunt B.V. u daarom een 24-uurs glasservice.

24-uurs glasservice

Acute glasschade? Wanneer er schade is ontstaan aan het glaswerk van uw winkel, huis of kantoorpand kunt u gebruikmaken van onze glasservice. In Barendrecht en omgeving Barendrecht bieden wij een 24-uurs glasservice aan. Wij weten namelijk hoe vervelend het is wanneer u te maken heeft met glasschade. Wij proberen altijd uw glaswerk direct te herstellen. Het kan echter zijn dat wij uw glassoort niet direct tot onze beschikking hebben. Het is voor ons namelijk niet mogelijk om altijd alle glasvarianten in alle denkbare formaten op voorraad te hebben. Wanneer wij niet meteen volledig kunnen herstellen, zullen wij in ieder geval een spoedreparatie uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het dichtmaken van de ruit of het tijdelijk plaatsen van enkel glas. Zo is in ieder geval de veiligheid van uw pand gegarandeerd.

Wilt u direct gebruikmaken van onze glasservice? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 - 106 11 24.Heeft uw opdracht minder haast? vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.